Kleurrijke thema's in de mandala

Artikelnummer: EE-20412
Vorige Artikel 13 van 41 Volgende
€ 19,90 (inclusief 9% btw)

Een mandala werkboek om met diverse kleurrijke mandala opzetten aan de slag te gaan.

Wanneer je eenmaal begonnen bent met mandalatekenen is het meestal zo dat je dit wil blijven doen. Eigenlijk is alles uit onze dagelijkse leefomgeving wel te gebruiken als inspiratie voor het maken van een mandala. Vanuit die gedachte is dit alweer ons negende boek met het mandalatekenen als thema. En er zullen er zeker nog meer komen.

In dit boek: Kleurrijke thema’s in de mandala, vind je inspiratie tot het maken van in ieder geval 10 mandala’s. Natuurlijk kan je de werktekening gebruiken om nog andere mandala’s te tekenen. Zo blijft het boek steeds te gebruiken.

Je vindt uitleg over bijvoorbeeld maken van een lichtmandala. Ook wordt er beschreven waar je deze mandala voor kan gebruiken. In welke situatie komt een dergelijke mandala van pas. Andere thema’s brengen je weer even terug naar het verleden zoals; blokken in de mandala, sterrenbeelden, kantklossen, strandvondsten en levenspuzzel.

Er komt van alles voorbij voor het maken van een mandala.

Wij hopen ook met dit boek weer een werkboek aan te bieden dat je steeds weer kan gebruiken. Zeker op de momenten dat je je even terug wilt trekken uit de dagelijkse drukte van het hedendaagse bestaan.

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Auteur: Anneke Tobbe-Langstraat
Uitgeverij: Elisannes Expressie
Pagina's: 90, geringd
Thema: Mandala , Mandala Tekenen , 

 

Mandala docenten

Contactformulier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2021 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel