DIGITAAL

Libelle Filet Haakpatroon

Artikelnummer: EAC21907
Vorige Artikel 2 van 16 Volgende
€ 1,00 (inclusief btw)

Haakpatroon Libelle - Filethaken  Ontwerp: Anneke Tobbe - voor EA-Creatief

Vind jij het ook zo leuk als er een Libelle voorbij komt wanneer je buiten bent? Deze boodschapper vanuit de wereld van het licht is ook één van de krachtdieren vanuit het Sjamanisme.

Je kan de libelle zelf gaan haken met dit leuke haakpatroon. Te gebruiken als raam- of muurhanger, decoratie op een zelfgemaakte tas of bijvoorbeeld als gordijn.

Een duidelijke basisuitleg over filethaken,  een eenvoudige manier van haken bestaande uit een combinatie van stokjes en lossen wordt aangevuld met gedetailleerd beschreven patroon met duidelijke foto's en een diagram voor het libelle patroon.

Het uit 5 pagina's bestaande patroon wordt je digitaal toegezonden waarna je het zelf eventueel kan uitrpinten. Je betaald dus geen verzendkosten. Het patroon is ook verkrijgbaar in het Engels. Geef je voorkeur aan in het opmerkingenvak bij het afronden van je bestelling.
 

Het patroon is ook verkrijgbaar als pakket om een raam- of muurhanger te maken binnen een raamwerk van bamboe. Hierbij zitten alle benodigde materialen inbegrepen en wordt het patroon in een geprinte versie gratis toegevoegd evenals een leuke libelle kaart met passende tekst. Kijk hiervoor bij onze  haakpakketten.

Wanneer je dit patroon bestelt ga je akkoord met het volgende: 
___________________________________________________________

Copyright: Dit patroon is alleen voor  persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan dit op welke wijze dan ook te delen met anderen. Mocht je je gehaakte werk verkopen dan is het te waarderen wanneer je verwijst naar de oorsprong van dit patroon: Ontwerp Anneke Tobbe voor EA Creatief  www.ea-creatief.nl . Op deze manier ga je respectvol om met ontwerpers en kunnen zij met plezier blijven werken aan mooie nieuwe patronen.
___________________________________________________________

Mocht je het leuk vinden plaats een afbeelding van je zelf gemaakte hart op onze Facebookpagina

#Patronen #Patroon #Haakpatroon #Het patroon #filet haken #libelle 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel