Themaset Kolam Tekenen

Artikelnummer: EAC2113EE.dNL
Vorige Artikel 12 van 16 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)

Digitale versie: Themaset 4 Kolam Tekenen 

Deze set laat je kennismaken met de inspirerende technieken van het Kolam tekenen. Deze, oorspronkelijk uit India afkomstige sierlijke manier van tekenen biedt heel veel mogelijkheden binnen het mandalatekenen.

Via deze set maak je kennis met de oorsprong van deze techniek, leer je via oefeningen deze methode toe te passen en kan je aan de slag met het maken van je eigen Kolamtekening. Ooks staan er voorbeelden in van uitgewerkte Kolams.

Een themaset is bedoeld voor het maken van mandala's met een lostaand onderwerp.

Bron:
Boek: Culturele rondreis in de mandala-  Anneke Tobbe - uitgever: Elisannes Expressie.
_______________________

Deze digitale versie wordt als PDF-document verzonden naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangts kan je het document zelf uitprinten of via je tablet of computer gebruiken voor het maken van je eigen mandala.

Een extra voordeel is dat er op deze manier gewerkt wordt aan een schonere leefomgeving. Dit omdat er geen verpakkingsmateriaal gebruikt hoeft te worden en er geen verveoer over de weg nodig is: Minder afval en uitstoot.
___________________________________________________________

Wanneer je deze digitale versie bestelt ga je akkoord met het volgende:

Deze set is alleen voor eigen persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan dit op welke wijze dan ook te delen met anderen.  
Op deze manier ga je respectvol om met ontwerpers en kunnen zij met plezier blijven werken aan mooie nieuwe (mandala) patronen.
___________________________________________________________

Mocht je het leuk vinden plaats een afbeelding van je zelf gemaakte werk op onze Facebookpagina

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel