Themaset 7 Lichtmandala

Artikelnummer: EAC2116EEd.NL
Vorige Artikel 14 van 16 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)

Themaset 7 Lichtmandala

Een mandala waarmee licht en liefde naar buiten wordt gebracht.

We zijn tot meer in staat dan we soms denken en met elkaar kunnen we helpen de energie van (naaste)liefde, vrede, heling, respect en acceptatie meer te verspreiden. Dit kan door individueel of in groepsverband te mediteren, te bidden of door je intentie te versterken zodat jouw energie hierin meer overgenomen zal gaan worden.

Een andere manier is het maken van een lichtmandala.

Binnen deze mandala werk je met symbolen die met name de universele liefde laten zien. Liefde zonder oordeel. Een mandala als deze kan je voor verschillende situaties ontwerpen maar ook als “licht” cadeau voor een lieve naaste.

Deze uit 9 pagina bestaande set bevat informatie, uitleg, voorbeelden en een werkopzet van het betreffende thema. Een basis tot het maken van één of meerdere versies van jouw mooie lichtmandala. 
Een themaset is bedoeld voor het maken van mandala's met een lostaand onderwerp.

Bron:
Boek: Kleurrijke thema's - Anneke & Elise Tobbe - uitgever: Elisannes Expressie

Deze digitale versie wordt als PDF-document verzonden naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangts kan je het document zelf uitprinten of via je tablet of computer gebruiken voor het maken van je eigen mandala.

Een extra voordeel is dat er op deze manier gewerkt wordt aan een schonere leefomgeving. Dit omdat er geen verpakkingsmateriaal gebruikt hoeft te worden en er geen verveoer over de weg nodig is: Minder afval en uitstoot.
___________________________________________________________

Wanneer je deze digitale versie bestelt ga je akkoord met het volgende:

Deze set is alleen voor eigen persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan dit op welke wijze dan ook te delen met anderen.  
Op deze manier ga je respectvol om met ontwerpers en kunnen zij met plezier blijven werken aan mooie nieuwe (mandala) patronen.
___________________________________________________________

Mocht je het leuk vinden plaats een afbeelding van je zelf gemaakte werk op onze Facebookpagina

 

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel