Mandala Themaset Ritme in stilte en beweging

Artikelnummer: EAC22-07MTS
Artikel 1 van 16 Volgende
€ 10,00 € 7,95 (inclusief btw)

Deze nieuwe themasets van het Mandalatekenpunt zijn ontworpen door Anneke Tobbe om zo zelf aan de slag te gaan met mandala thema’s waarmee jij je verbonden voelt.
Ze zijn toegankelijk voor zowel de beginner als de ervaren mandalatekenaars.

Elk thema brengt je in verbinding met verschillende aspecten op het gebied van balans binnen lichaam en geest. Ze kunnen met de toegevoegde oefeningen, van schrijfopdrachten, tekenopdrachten tot recepten en de bijpassende visualisatie oefening een mooie basis zijn tot het ontwerpen ven één of meerdere mandala’s met het betreffende thema en meer bewustwording over hoe jij in het leven staat.

De duidelijke tekenopzet is in stappen opgebouwd en voorzien van verdeelschema’s/opzetten.De afbeeldingen op de voorkant van de sets zijn gemaakt door de eerste deelnemers hiervan.

Samen met Elise, dochter van Anneke en bedrijfspartner, zijn de sets samengesteld tot een mooi en overzichtelijk geheel.

Ritme in stilte en beweging
Al het leven komt voort uit trillingen. Trillingen kunnen een ritmische beweging hebben om een beweging die uit balans lijkt te zijn. Dit kan mede bepalend zijn hoe dit uiteindelijk vorm geeft aan een creatie.  Gedachten en gevoelens hebben zo ook hun uigen trilling, zowel in aparte uiting als in een éénheid binnen deze twee. 

Via dit thema maak je vanuit verschillende voorbeelden kennis met de symboliek hiervan. Hoe kan je gebruik maken van stilte en beweging in jouw dagelijks leven? Er worden voorbeelden aangereikt hoe je aanwezige onbalans om kan zetten tot rust en evenwicht. Wat is de kracht van herhaling en in welke vorm kan je dit toepassen. 
Natuurlijk wordt, naast de informatie hierover met uitleg over verschillende toepassingsgebieden, wordt ook de spiegeling gemaakt naar de betekenis binnen het mandalatekenen.  
Na de oefeningen volgt een visualisatie vooraf aan de werktekening van de mandala.
De opzet biedt ruimte om verschillende mandala's te maken met dit thema.

Uitgegeven door: Elisannes Expressie V.O.F.
Aantal pagina's: 18

_______________________

Deze digitale versie wordt als PDF-document verzonden naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangts kan je het document zelf uitprinten of via je tablet of computer gebruiken voor het maken van je eigen mandala.

Een extra voordeel is dat er op deze manier gewerkt wordt aan een schonere leefomgeving. Dit omdat er geen verpakkingsmateriaal gebruikt hoeft te worden en er geen vervoer over de weg nodig is: Minder afval en uitstoot.
___________________________________________________________

Wanneer je deze digitale versie bestelt ga je akkoord met het volgende:

Deze set is alleen voor eigen persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan dit op welke wijze dan ook te delen met anderen.  
Op deze manier ga je respectvol om met ontwerpers en kunnen zij met plezier blijven werken aan mooie nieuwe (mandala) patronen.
_____________________________________________________________

Kies je liever voor een uitgeprinte versie die we naar je opsturen, ook dat is mogelijk. Deze is te bestellen via de Mandalapagina. Er worden dan € 4,50 aan verzendkosten in rekening gebracht.
___________________________________________________________

Mocht je het leuk vinden plaats;  een afbeelding van je zelf gemaakte werk op onze Facebook

 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel