Miyuki 8/0 Opaque Cobalt 414

Artikelnummer: 8/0 414 EAC
Vorige Artikel 11 van 26 Volgende
€ 2,55 (inclusief btw)

Miyuki Rocailles 8/0 Opaque Cobalt 414 Rocailles glaskralen

Miyuki Rocailles zijn ronde glaskralen van zeer goede en regelmatige kwaliteit.  Ze worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Door hun regelmatige vorm en grootte zijn ze  zeer geschikt voor het maken van je eigen sieraden zoals armbanden, kettingen, oorbellen of ook riemen. Hierbij kan je gebruik maken van de  handige  kralenweeframen.  

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. De grote kleurkeuze zorgt er voor dat  je leuke kleurcombinatues kan maken in je creaties.

Kleurtype Opaque

Opaque kleuren zijn de basiskleuren van Miyuki, zoals zwart, wit, rood, groen, paars enzovoort. Dit is het meest betrouwbare kleurtype, want de kleur is door en door en zit ook aan de binnenkant van de kraal.

Productinformatie: 
De maat van de glas Rocailles 8/0 is 3.1 mm hoog, 2.1 mm in rijglengte en ze hebben een rijggat van 1 mm. Dit is voor rocailles een gemiddelde maat.

Inhoud 10 gram - ongeveer 390 kraaltjes
Verpakt in green biobased zakjes

Bij bestelling van 10 zakjes (alle kleurcombinaties mogelijk) sturen wij een gratis zakje extra mee.

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel