Schets- en Tekenset in handige koffer

Vorige Artikel 17 van 30 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Uitgebreide Schets- en Tekenset in handige houten koffer

Inhoud houten koffer: 24 kleurpotloden, 12 tekenpotloden met verschillende hardheid / donkerheid (grafietschaal), 4 pastel potloden, 4 houtskool potloden, 4 houtskool sticks, doezelaar, kneedgum, mannequin pop, gum, puntenslijper en schuurpapier op houder.

Dit is een complete basisset in koffer 
voor iedereen die van tekenen houdt. Het bevat alles wat je nodig hebt voor gedetailleerde tekeningen met schakeringen en kleuren, maar ook voor schetsen en krijt / houtskooltekeningen, met een echt model of met een kleine mannequin. Wordt geleverd in een mooie houten kist.

De tekenpotloden met verschillende hardheden zijn handig als je in detail wilt tekenen. De harde potloden (H) zijn lichter van kleur en de zachte (B) zijn donkerder van kleur. Dit is een voordeel bij het werken met schaduwen / arcering op een tekening. Je kunt ook kleurpotloden en pastelkrijtpotloden aanvullen of combineren, afhankelijk van de gewenste uitdrukking. Houtskool- en pastelkrijtpotloden zijn zeer zachte en poreuze tekengereedschappen, die geschikt zijn voor ruwer schetsen op grof papier, waarbij de lijnen kunnen worden uitgewreven en gemengd of verwijderd met de taps toelopende doezelaar of de kneedbare gum (die uit elkaar kan worden getrokken en gemodelleerd in de gewenste vorm). De mannequin pop kan in verschillende posities worden geplaatst en is een geweldige manier om  te helpen de verhoudingen en lijnen van een menselijk lichaam bij te houden tijdens het schetsen of tekenen. Het schuurpapier wordt gebruikt om de punt van de doezelaar te schuren wanneer deze is versleten en voor het scherper maken van de pastel- of houtskoolpoltoden.

Voor tekenpotloden wordt schets- of tekenpapier aanbevolen, terwijl voor houtskool- en krijtpastelpotloden een iets grover tekenpapier wordt aanbevolen dat de kleuren beter kan vasthouden dan glad papier. Om te voorkomen dat poreuze houtskool enz. wordt uitgewreven, raden we  aan om na afloop fixeermiddel over de afbeelding te spuiten om uw kunstwerk te beschermen. 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel