Mandala orakelkaartenset

Artikelnummer: EE-20417
Artikel 1 van 10 Volgende
€ 32,95 (inclusief btw)

Mandala orakelkaartenset
Een kaartenset bestaande uit 42 kaarten waarvan 7 kosmische kaarten, 7 chakrakaarten en 28 themakaarten, een praktische werkboekje en handig fluwelen bewaartasje.

 

Het spel bestaat uit 7 kosmische, universele krachtkaarten, 7 chakrakaarten , met hun passende energie-uitleg en 28 themakaarten die meer de persoonlijke eigenschappen laat zien van dat moment. De kaarten hebben een mooie mandala-afbeelding op de achterkant en  zijn geplastificeerd waardoor ze goed beschermd zijn.

In het werkboekje vind je een uitleg over het gebruik van de kaarten met hun 4-zijdige legmethode, uitleg van de kaarten, betekenis van de chalra's en een aantal legmethoden. waaronder;  verleden-heden-toekomst. De orakelkaarten hebben, anders dan de meeste orakelkaarten, 4 richtingen om getrokken te kunnen worden en dus ook om als duiding te kunnen gebruiken. De 5 basisplekken, heden-verleden-kracht-uitdaging -toekomst, bekend in het mandalatekenen, spelen een rol in de duiding. Dit zowel via de afbeelding van de kaart als via de geplaatste woorde/teksten op deze plekken.

Heb je een terugkerende vraag, loop je soms eens even vast in het leven, of wil je gewoon spontaan eens een aandachtspunt? Kies één of meerdere kaarten en gebruik dit als inzicht of antwoord voor dat moment..

De kaarten zijn voor jezelf te gebruiken maar ook in groepslessen. Bijvoorbeeld vooraf of aan het einde van een mandalatekenles  of  yogales, of  gewoon met een groepje thuis. 

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Ontworpen door Anneke Tobbe
Uitgegeven door Elisannes Expressie
Thema: Mandala , Orakelkaarten

 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel