NIEUW

Tombow Irojiten kleurpotloden Woodlands

Vorige Artikel 2 van 30 Volgende
€ 53,95 (inclusief btw)

Tombow Irojiten kleurpotloden set - Woodlands
30 kleurpotloden verdeeld over 3 soorten kleuren


Kleurpotloden van hoogwaardig hout en afgewerkt met elegante vernis. Verkrijgbaar in drie gesorteerde kartonnen dozen, elk met 30 unieke kleuren.

Met de hand gemaakte kleurpotloden van hoogwaardig hout.
Zachte stiften, lood op wasbasis,  zorgen voor een rijke, romige textuur. Het overlappen van de kleuren is mogelijk zonder grove opeenhoping van was tevens kan je preciëze lijnen en details creeren.  "IROJITEN" is het Japanse woord voor "kleurenencyclopedie". Want zo worden de in totaal 90 kleuren van dit hoogwaardige kleurpotlood gepresenteerd: in drie verschillende kleuredities (elk 30 potloden in een box met ieder 3 sets) in een prachtig boek-box uitziende uitvoering. Mooi en netjes weg te zetten. Zelfs in de boekenkast misstaat dit niet. Een mooi "kleurenlexicon". Geweldig voor verzamelaars..

Inhoud set Woodlands - natuurkleuren
Pastelkleuren II natuur -  donkere kleuren II natuur - intensieve kleuren I natuur

________________________________________________

Ervaar de elegante kleurpotloden met hun speciale kleuren

Het eerste IROJITEN kleurpotlood werd al in 1988 in Japan verkocht.  Ze zijn op wasbasis, zodat je precieze lijnen en details kunt creëren. Het woord "IROJITEN" is Japans en betekent kleurenencyclopedie. Het is dus de perfecte naam voor een potlood die verkrijgbaar is in negen edities in een prachtige book-band look. Alle pennen worden geleverd met een stijlvolle crèmewitte lakafwerking en een kleurgecoördineerd eindstuk.

  • Tombow streeft er continu naar, wereldwijd milieuvriendelijke producten te ontwikkelen, vervaardigen en te distribueren.

Ook verkrijgbaar in de sets: Irojiten Rainforest en Irojiten Seascape 
Wil je alle drie de sets bestellen kijk dan bij onze speciale aanbieding
 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel