Het Mandalatekenpunt Meditatieboek

Artikelnummer: EE-20414
Vorige Artikel 12 van 17 Volgende
€ 22,75 € 18,95 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

Het Mandalatekenpunt Meditatieboek   -  Anneke Tobbe-Langstraat

Een verzameling teksten die je uitnodigen om te ontspannen, je eigen kracht te (her)vinden, je persoonlijk licht te ervaren, je doelen in zicht te brengen en om hulp te bieden bij bepaalde levenssituaties.

“Woorden kunnen tot inspiratie dienen op elk moment in ons leven zodat het licht in en om ons heen meer en meer kan stralen. Opdat we met elkaar het leven op aarde mogen verlichten, ook daar waar het door wat dan ook wat duister is geworden.”

De teksten passen bij bepaalde situaties in het leven, brengen je weer meer in verbinding met het fantasierijke kind in jezelf en/of helpen je je doelen meer kracht bij te zetten. Balans en onbalans wisselen elkaar af in het leven. Hoe jij hier mee omgaat, zo nodig verandering aan brengt of hoe je accepteert dat iets zo is, helpt je bij het meer bewust worden van je eigen mogelijkheden.

De teksten zijn ook heel goed te gebruiken vooraf aan het tekenen van een mandala. Dit kan een tekst zijn die past bij het thema van je mandala of een tekst die je helpt even de dagelijkse beslommeringen los te laten om zo ontspannen aan je mandala te kunnen beginnen.

In dit boek vind je een verzameling van inspirerende teksten die eerder geschreven zijn als inleidende meditaties vooraf aan mandala workshops en evenementen, cursussen en boeken. Sommige teksten zijn wat aangepast, andere puur gelaten en weer andere zijn niet eerder gepubliceerd of speciaal voor dit boek geschreven.  Inleidende stukjes worden soms vaker herhaald om zo goed gegrond en ontspannen verder te gaan met de tekst die je hebt uitgekozen. Bij elke tekst is een passende kleine mandala geplaatst om alvast de sfeer van de tekst aan te geven.

Meditaties-visualisaties-energie oefeningen

Tekst en afbeeldingen: Anneke Tobbe-Langstraat
Uitgegeven door: Elisannes Expressie Oosterzee

Aantal pagina's: 94
Bindwijze: Geringd 

1e uitgave 6-6-2022
Ons inmiddels 14e uitgebrachte boek

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel