Actie

Mandala, kleurrijke spiegel naar het dagelijks bestaan

Artikelnummer: EE-20401
Vorige Artikel 4 van 17 Volgende
€ 24,50 € 19,50 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

Professioneel basisboek om zelf mandala's te leren ontwerpen en de therapeutische meerwaarde te ontdekken

Één van de meest uitgebreide basisboeken op het gebied van mandalatekenen. Op professionele wijze laat Anneke je kennis maken met het mandalatekenen. Een uitgebreid en uitnodigend werkboek om op speelse, creatieve en ontspannen wijze mandala's te leren tekenen. Wat met name leuk is aan dit werboek is dat er op simpele wijze ook wordt aangetoond hoe je de betekenis van de mandala kan leren herkennen. Tekenen en kleuren met de energie van lijnen, kleuren en vormen binnen de ruimte van een cirkel. Een symbolische manier van tekenen om op een speelse wijze jezelf wat beter te leren kennen. Hierdoor kun je bewuster en krachtiger in het leven komen te staan.                    
Dit boek biedt een professionele basis om zelf mandala’s te gaan ontwerpen en  de rustbrengende energie hiervan te ervaren.
Uitleg van de symbolen, de therapeutische aanvulling, betekenis van de plekken en kleuren in de mandala vormen samen met een praktische tekenuitleg een uitnodiging om op een inspirerende wijze zelf de mooiste mandala’s te ontwerpen. 
Per thema worden uitleg, inleidende meditaties, tekenoefeningen, therapeutische inzichten ,voorbeelden  en praktische werktekeningen aangereikt.
 
Dit boek is door Anneke Tobbe-Langstraat , al ruim 30 jaar bekend met de kleurrijke wereld van de mandala en de therapeutische meerwaarde hiervan. Dit door lesgeven, opleidingen aanbieden en lesmateriaal ontworpen te hebben.


 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Auteur: Anneke-Tobbe Langstaat
Uitgever: Elisannes Expressie
Pagina's: 107, met kleur afbeeldingen geringd
Thema: Mandala, Mandala Tekenen, Basisboek Mandala tekenen

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel