Chakratekenen in de mandala

Artikelnummer: EE-20406
Vorige Artikel 6 van 17 Volgende
€ 23,95 € 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

De energie van de chakra's beleven via betekenis energie-oefeningen en het maken van chakra mandala's

Dit boek biedt veel informatie over de werking van de chakra's voor lichaam en geest. Of je nu geinteresseerd bent in de betekenis en werking van de chakra's, of deze wilt gaan tekenen in de mandala. Ook staan er oefeningen in om je te verbinden met het betreffende chakra van het hoofdstuk.

Er worden in dit boek 7 chakra's uitgewerkt  tot het maken van een mandala en tevens wordt er een opzet aangeboden tot het maken van een overzichtstekening waarbinnen alle chakra's samen komen. Inmiddels zijn er al mee hoofdchakra's bekend naast de vele kleintjes die in en om ons aanwezig zijn. Toch blijven de 7 basischakra's belangrijk in hun verbinding met ons aardse lichaam.  Aan het begin van elk hoofdstuk staat een mandala met krachtspreuk passend bij het chakra. Er worden vershillende mandala als voorbeeld getoond.

Deze voorbeelden van de chakra's in de mandala kan je gebruiken als aandachtspunt om je mee te verbinden. Ook als je zelf geen mandala's tekent.

Het boek is echter opgezet voor hen die dit wel willen doen. Duidelijke werktekeningen en voorbeelden laten dit zien.

Via dit boek wordt een praktische werkwijze aangeboden om de energiepoorten, onze chakra’s, te kunnen beleven via energie-oefeningen, mandalawerktekeningen en voorbeelden. De betekenis van elk chakra wordt uitgelegd, oefeningen en energietekeningen worden vermeld en de eigenschappen worden overzichtelijk weergeven.   Door deze chakra’s op papier uit te werken ervaar je hoe deze kleurrijke energiewielen van invloed kunnen zijn op je dagelijks bestaan. Ervaar de creatieve en ontspannende werking van het tekenen van deze chakra’s in de mandala.

Chakra’s tekenen in de mandala
Een boek van Anneke Tobbe-Langstraat  - alternatief therapeute , mandaladocente en schrijfster van opleiding- en cursusmateriaal en boeken met betrekking tot de kleurrijke wereld van de mandala.
 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Auteur: Anneke Tobbe-Langstraat
Uitgeverij: Elisannes Expressie
Pagina's: 77 pagina's, geringd
Thema: Mandala, Mandala Tekenen, Chakra's in de mandala, Chakra's Tekenen

 

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel