Uitverkocht

Wat laat de mandala zien

Artikelnummer: EE-20408
Vorige Artikel 7 van 17 Volgende
€ 18,50 € 15,50 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

Een werkboek om te leren zien wat de mandala je kan vertellen. Elke lijn, vorm, kleur en plek in de mandala draagt zijn eigen betekenis.

Hierdoor kan het maken van een mandala werken als een spiegel, een ontdekkingsreis naar hoe jij, of een ander op dit moment in het leven staat.

Naast de ontspannende werking die het maken of kleuren van een mandala geeft, heeft de mandala een grotere meerwaarde. Via dit boek leer je om te zien wat jouw mandala je toont. Niet alleen via de bekende betekenis van de 5 plekken in de mandala maar ook via een door Anneke Tobbe ontwikkelde methode in 12 facetten. Het is praktisch geschreven en voorzien van voldoende voorbeelden met beschrijvingen.

Het boek is gebaseerd op een cursus passend bij de opleiding tot lesgeven en voor anderen die vanuit hun werk het mandalatekenen aanbieden. Via de cursus kan een certificaat behaald worden.

Dit uitgebreide boek is voor hen die voor zich zelf, uit interesse, of voor het werk (meestal in de zorg) de boodschap die de mandala je als spiegel biedt te zien.

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Auteur: Anneke Tobbe-Langstraat
Uitgever: Elisannes Expressie
Pagina's: 66 pagina's met kleurafbeeldingen geringd.
Thema: Mandala , Mandala Tekenen , Intuitief Tekenen , Mandala leren lezen

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel