Uitverkocht

Inzicht door tekenen

Artikelnummer: EE-20402
Vorige Artikel 11 van 17 Volgende
€ 21,50 € 17,95 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

Tekenen, een creatieve kunstvorm die meer laat zien dan je verwacht.

Waar eerdere boeken het mandalatekenen als rode draad hadden, gaat dit boek over tekenen en andere kunstvormen in het algemeen.

Ook dit boek laat weer zien dat het plezier van het tekenen nog een extra meerwaarde heeft. Namelijk de spiegeling naar hoe jij in het leven staat. 
Via verschillende tekenvoorbeelden leer je te ontdekken wat tekeningen zichtbaar maken over jezelf. Voelt deze informatie  goed, dan lekker zo doorgaan. Voelt dit minder goed, kijk dan wat je in je dagelijks leven kan aanpassen of accepteren om krachtig, goed gegrond en als jezelf in het leven te staan.

Via tekeningen van bomen, handen, elementen, spiegelwerk, huizen, wenstekeningen en meer, worden voorbeelden aangereikt hoe hier naar te kijken en wat dit je duidelijk kan maken. Een voorbeeld: Waar staan de stam, kruin, wortels, afgebroken takken, beschadigingen en verhoudingen van bomen voor? Zowel in de uitwerking als in de spiegeling. Of de verdiepingen van huizen? Via dit boek leer je hier meer over.  

De wijze waarop het boek geschreven is maakt het makkelijk leesbaar waardoor de inhoud goed te begrijpen is. Je kan via de voorbeelden ook zelf gaan tekenen en zo ontdekken wat dit je laat zien over jou. Je kan het boek ook alleen ter informatie lezen om meer inzicht te krijgen in wat een gemaakte tekening of andere kunstvorm je vertelt.

Een boek voor iedereen die meer over zichzelf te weten wilt door het ontdekken van wat je tekening jouw te vertellen heeft.

Het thema van dit boek is ook in cursusvorm te bestellen, zoals alle thema's. Het boek is er voor hen die geen cursus willen volgen maar wel geinteresseerd zijn in de uitleg van wat tekeningen je te vertellen hebben.

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Uitgegeven door:  Elisannes Expressie
Auteur: Anneke Tobbe-Langstraat
Pagina's: 76, geringd
Thema: Mandala, Mandala Tekenen, Intuitief Tekenen

 

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel