Boodschappers en gidsen in de mandala

Artikelnummer: EE-20407
Vorige Artikel 10 van 17 Volgende
€ 24,95 € 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

Als mens zijn we soms op zoek naar antwoorden en inzichten om bewuster in het leven te staan. Hierbij kunnen we gebruik maken van de wereld van de engelen, wicca, elfen, lichtgidsen, runentekens en nog veel meer.

Deze boodschappers en gidsen zijn in dit uitgebreide, informatieve en praktische boek verwerkt tot het maken van een mandala. Elk thema met zijn eigen meditatie en oefening.

Wanneer we het willen zien biedt de wereld om ons heen verschillende boodschappen en inzichten aan. Zowel vanuit de aarde met haar natuur, de mensen om ons heen,  de dierenwereld of vanuit de kosmos waar we ons unieke plekje innemen. Op het moment dat we antwoorden zoeken kunnen we gebruikmaken van verschillende hulpbronnen zoals de engelen, elfen, wicca, totemdieren, orakelkaarten, hemellichamen, lichtgidsen en natuurlijk niet te vergeten onze eigen intuïtie, onze persoonlijke lichtbron.

Via dit boek worden verschillende bronnen uitgewerkt via een uitleg, rituelen, oefeningen, meditaties en het maken van een mandala. De meditaties en bepaalde rituelen helpen je te verbinden met het thema als voorbereiding op het maken van je mandala.

Een praktische werkopzet voor het maken van een mandala, invulvoorbeelden en kleurtechnieken zorgen ervoor dat je zelf op een creatieve manier je persoonlijke mandala kan ontwerpen.Voorbeelden van uitgewerkte mandala’s bieden je mogelijk inspiratie voor je eigen mandala.

Verder biedt dit boek je, via de aangeboden informatie, mogelijk handvaten aan voor het dagelijks leven; voor dat moment dat je net even extra inzichten of hulp nodig hebt.

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Auteur: Anneke Tobbe-Langstraat
Uitgeverij: Elisannes Expressie
Pagina's: 91 pagina, met kleurafbeeldingen, geringd.
Thema: Mandala, Mandala Tekenen, Intuitief Tekenen, Cultuur & Religie

 

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel