Mandala's met bloemen

Artikelnummer: EE-20403
Vorige Artikel 13 van 17 Volgende
€ 16,50 (inclusief btw)
Het artikel is momenteel niet in voorraad maar kan wel besteld worden.

De geurige en kleurige wereld van de bloemen, hun therapeutische en symbolische meerwaarde worden in dit boek aangeboden om bloemen mandala's te ontwerpen.

 

Bloemen

In onze huidige tijd zijn we gewend aan de symboliek van bloemen en geven graag voor welke gelegenheid dan ook een passend boeket. Verjaardag, liefde, afscheid, jubileum, geboorte, Moederdag, Vaderdag enz. enz. We kiezen voor de gelegenheid ook vaak voor een bepaalde bloemsoort. Een roos als teken van liefde of de traditionele aronskelk als bloem voor een afscheidsritueel van een lieve naaste.

Bloemen en mandala

Wie bekend is met het mandalatekenen weet dat deze de oneindigheid van het leven symboliseert. Met het invullen van een mandala,  waarin elke kleur, lijn, vorm, plek en verdeling zijn eigen betekenis heeft,  kun je werken aan heling of balans in lichaam en geest. Zo kan de mandala als spiegel dienen waardoor je meer inzicht kan krijgen in jezelf en je invloed op dat wat gebeurd.

Bloemen hebben hun eigen kleur, energetische of helende werking, bladverdeling en geur. Symbolisch staan ze voor verschillende boodschappen.

Het maken van bloemenmandala’s is dan ook niet alleen erg leuk om te doen, maar je kan dit ook gebruiken om je persoonlijke boodschap uit te dragen. Zowel voor jezelf als voor een ander.

In dit boek zul je met een aantal van deze kleurige en geurige natuurgeschenken kennis maken en gebruiken voor het maken van een mandala. Uitleg, achtergrond, betekenis, voorbeelden, werkopzet en mandalavoorbeelden worden gegeven passend bij de bloemen die in dit boek worden getoond.

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Auteur: Anneke Tobbe-Langstraat
Uitgever: Elisannes Expressie
Bladzijdes: 57 pagina's met kleur afbeeldingen, geringd.
Thema: Mandala, Mandala Tekenen

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel