Medicijnwiel orakelkaartenset

Artikelnummer: EE-20416
Vorige Artikel 19 van 19
€ 32,95 (inclusief btw)

Medicijnwiel orakelkaartenset

36 stenenplaatskaarten,  2 hulpkaarten, boekje 44 bladzijden, Bewaartasje

Deze set is gebaseerd op het medicijnwiel. Elke plek in het medicijnwiel draagt zijn eigen betekenis. Iedereen heeft tijdens het bewandelen van zijn of haar aardse reis met verschillende processen te maken. Soms blijven we wat langer in een bepaalde situatie hangen en op andere momenten laten we het al weer snel achter ons of we keren wat vaker terug naar een bepaalde plek. De plekken van het medicijnwiel staan voor deze processen. Vanuit de kern, de schepper, trekken we rond, en we keren er weer naar terug. 

Elke kaart uit deze set staat voor een periode. De betekenis van de steenplek staat beschreven in het boekje. Hierin staan ook een aantal legmethoden waaronder ook  de 9-legging-krachtdieren.  De kaarten kunnen rechtop of on dersteboven getrokken worden. Het verschil in uitleg wordt ook aangegeven. De kern, de windrichtingen, de maanstanden en de totemdieren, de spaken als dragers, alle stenen die hiermee verbonden zijn kunnen je helpen antwoorden te vinden of inzichten te krijgen voor jouw levensmoment. Via een stapsymbool wordt de steenplek van de gekozen kaart extra zichtbaar op de kaart.

In het boekje staan ook voorbeelden om je voor te bereiden op een legging zoals het smudgen.

Ontworpen door Anneke Tobbe 
Schrijfster van meedere mandalaboeken en maakster van de mandala orakelkaartenset

 Al onze boeken zijn geprint op ecologisch verantwoord papier.

Uitgever: Elisannes Expressie
36 werkkaarten en 2 hulpkaarten 10 x 15 cm
Voor- en achterzijde bedrukt
Geplastificeerd
werk- en informatie boekje 44 pagina's
Tasje ( evt. variërend in de uitvoering) - ruim genoeg om nog eigen spullen toe te voegen als een notitieboekje, pen of krachtsteen.
Thema: Indiaan, Sjamanisme, Mandala

 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel