Bruynzeel Design Pastelpotlodenbos 12 kleuren

Vorige Artikel 25 van 30 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Design pastelpotlood box  12 kleuren 8840H12

12 pastelpotloden in luxe bewaarbox.

Maak de mooiste pasteltekeningen met deze superieure pastelpotloden. De perfecte onderlinge afstemming tussen de kleuren en de kleurkern van Ø 3,8 mm helpen je daarbij, samen met de zeer goede kleurafgifte en de hoogwaardige kleurpigmenten. Onderling te mengen en aquarelleerbaar. 

Eersteklas pastelkrijt in potloodvorm met een perfecte onderlinge kleurafstemming. Speciaal ontwikkeld voor gebruikers die op het hoogste niveau teken- en kleurproducten wensen. De kleurstift van Ø 3,6 mm is gemaakt van fijne, hoogwaardige kleurpigmenten zodat de kleur uitstekend afgeeft. Niet alleen onderling mengbaar maar ook aquarelleerbaar. Zowel in open stock als in sets te verkrijgen. 

Bruynzeel Design Series

Speciaal voor kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en hobbyisten; een uitgebalanceerd assortiment grafiet-, kleur- aquarel- en pastelpotloden voor iedereen die het beste wil. Bruynzeel Design staat voor een haarfijn kleurgevoel, hoge kleurafgifte, dichte kleurstructuur, uitstekende mengbaarheid en een goede onderlinge afstemming van kleuren en hardheden.

Alle series zijn verkijgbaar in 12, 24  en 48 kleurcombinaties.

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel