Laatste set

Scheepjes Furry Tales Baby Bear 973 set van 4 bollen

Vorige Artikel 21 van 58 Volgende
€ 28,60 € 15,80 (inclusief btw)

Scheepjes Furry Tales is een donzig fantasiegaren dat bij uitstek geschikt is voor het maken van lieve en zachte (voorlees)knuffels. Dit garen is verkrijgbaar in een reeks heldere unikleuren, intrigerende multikleuren en een aantal neutrale tinten met contrasterende witte puntjes, die zich uitstekend lenen voor het maken van levensechte teddyberen of unieke, kleurrijke wezens. De namen van de kleuren zijn geïnspireerd op sprookjes. Dit garen met zijn hoge aaibaarheidsfactor valt beslist in de smaak bij de kleintjes!

Furry Tales is perfect te combineren met andere Scheepjes garens, waaronder Stone Washed en Catona. Dit heerlijk zachte garen is bij uitstek geschikt voor het breien of haken van knuffels, knuffeldekentjes of om kleding en woonaccessoires accenten van nepbont te geven.
Scheepjes Furry Tales is gemaakt van 100% polyester.
e aanbevolen naalddikte is 9.00mm.
Een bol Scheepjes Furry Tales weegt 100 gram en heeft een looplengte van 57 meter (garendikte Super Bulky). 

Tip: Furry Tales breit of haakt makkelijker als het garen enigszins vochtig wordt gemaakt. De vezels gaan dan plat liggen en daardoor zijn de steken beter zichtbaar. Blaas er na afloop met een föhn koele lucht op, zodat de vezels weer pluizig worden.

Normaal € 7,15 per bol - nu  € 15,80  = € 3,95 per bol

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel