Wil je onze nieuwsbrief niet missen? Klik hier en schrijf je in om deze via de mail te ontvangen.

Kopie van de nieuwsbrief die is verzonden op 2-4-2021:

 

En dan zijn we alweer in de maand april aangekomen. De tijd lijkt snel te gaan. Buiten ontluiken de voorjaarsbloemen en beginnen de planten en bomen langzaam weer hun blaadjes naar buiten te brengen. We kijken er met zijn allen naar uit om weer meer buiten te zijn. Nog onder voorwaarden van de coronaregels maar inmiddels op weg naar meer mogelijkheden hierin.

Ook bij ons zijn er weer nieuwe ontwikkelingen bezig en zijn er nieuwe artikelen verkrijgbaar.
Wij wensen ieder hele fijne paasdagen.
Anneke & Elise


Handgemaakte Sieraden

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het maken van sieraden, pendels en steekmarkeerders. Elise is actief en enthousiast met polymeerklei aan de slag gegaan hiervoor. Op de eerste plaats natuurlijk heel leuk om te doen en daarnaast een leuke aanwinst voor onze webwinkel. Naast de meestal unieke sieraden bieden we ook setjes en kralen, via de nieuwe rubriek:  Kralen en meer, om zelf mee aan de slag te gaan. Zowel de eigengemaakte sieraden als deze zelfmaak-artikelen worden steeds verder uitgebreid. 


Mandalanieuws (door Anneke Tobbe)
Op de eerste plaats willen we via de nieuwsbrief Monique Rutten feliciteren met het behalen van haar certificaat voor onze opeleiding Lesgeven in mandalatekenen.

Monique heeft tijdens haar opleiding, wat in deze coronatijd  meer uitdaging kende tijdens het werken met haar oefengroepjes, steeds weer haar enthousiaste doorzettingsvermogen laten zien. Via haar professionele benadering van de lesstof was zichtbaar dat zij ervaring heeft in het lesgeven. De onderwerpen werden aangevuld met aspecten uit haar persoonlijke zoektocht komende uit haar nieuwsgierige interesse hoe alles zo goed mogelijk aan te kunnen bieden.

Monique geeft de voorkeur om in groepsverband les te geven. Wil jij weten wanneer en waar dit zal gaan plaatsvinden? Kijk dan op de docentenpagina voor haar contactmogelijkheden.

Monique, nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel succes gewenst bij alles wat je doet. En dank je wel voor je mooie boeket!

 

 

Zoals degene die ons al langere tijd volgen bekend is, zijn we vorig jaar gestopt met het aanbieden van onze opleidingen en cursussen. Soms maken we op verzoek hier nog een uitzondering in. Dit keer was dat voor Conny Nelissen. Conny heeft al heel wat van onze (certificaat) cursussen gevolgd en is deze week begonnen met onze opleiding Mandalatekenen. Ik ben heel blij deze bijzondere vrouw in de afgelopen jaren steeds beter te hebben mogen leren kennen. Conny heeft door haar leeftijd, 83 jaar, al heel wat levenservaring achter de rug en is nog steeds heel nieuwsgierig naar dat wat het leven te bieden heeft en hoe hier op een positieve manier en met vertrouwen in te staan. Hierbinnen speelt haar geloof een grote ondersteunende rol.
Hoe bijzonder is het dan dat ze op deze mooie leeftijd haar kennis verder wil uitbreiden door onze opleiding te volgen. Ik ben haar dankbaar voor haar vertrouwen in mijn begeleiding hierin en wens haar natuurlijk heel veel succes.

Nog een nieuwtje op mandalagebied is dat er weer een nieuwe themaset verkijgbaar is. Dit keer voor het maken van een Lichtmandala; themaset 7. Licht in de mandala tekenen dat via het samenbrengen van de handen hierin op papier gezet wordt om waar nodig, in deze tijd vrijwel overal, deze energie naar buiten te brengen. De set is, evenals de andere themasets zowel als geprinte versie via de post te bestellen als via een digitale PDF-versie die je via de mail ontvangt en zelf kan uitprinten. Hierbij betaal je vanzelfsprekend geen verzendkosten.


Digitale bestanden
 

Zoals eerder aangegeven zijn we bezig een aantal van onze uitgaven om te zetten naar digitale versies. Het grote voordeel, naast het besparen van de verzendkosten, is dat er op deze manier gewerkt wordt aan een schonere leefomgeving. Dit omdat er geen verpakkingsmateriaal gebruikt hoeft te worden en er geen vervoer over de weg nodig is: Minder afval en uitstoot. 

Ook met de vertaling van deze versies naar o.a. Duits en Engels zijn we nog druk bezig, maar vanzelfsprekend kost dat wat tijd. Zoek je een leuk patroon of een mandalathemasets als PDF-bestand?
 Bezoek onze speciale rubriek hiervoor.


Nieuwe uitstraling
Net als het voorjaar nieuwe kleuren naar buiten laat komen heeft ook onze website een nieuwe uitstraling gekregen. Een verfrissing in kleuren en basisinformatie.


In voorbereiding

Natuurlijk zijn we naast dat wat hier in de nieuwsbrief vermeldt staat met nog van alles bezig. Zoals onze nieuwe tassenseries, leuke decoraties van polymeer en doorgaan met wat al in de planning stond.

Zo vervelen wij ons niet en hoeven jullie je ook niet te vervelen. Ga zelf aan de slag of bestel onze gemaakte creaties.​

 


 

Nieuwsbriefaanbieding

Wie in de periode vanaf vandaag 2 april tot 12 april een bestelling plaatst krijgt na ontvangst een kortingscode van € 5,00 toegestuurd om te gebruiken bij een volgende bestelling.

Natuurlijk sturen we ook nu, zoals altijd, een leuke attentie mee bij elke bestelling.


Dank je wel weer voor het lezen van de nieuwsbrief. Mocht je ergens vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Wij wensen iedereen fijne paasdagen en een goede gezondheid.

Anneke & Elise


 

Mandala docenten

Contactformulier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2021 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel