Hieronder vind je steeds een kopie van de laatste verstuurde nieuwsbrief. Ontvang je deze liever rechtstreeks zodat je als eerste op de hoogte bent, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om deze via de mail te ontvangen. 

Onze website is vernieuwd, dat vieren wij.
Vermeldt: 
 feestkorting  als kortingscode bij het afrekenen en ontvang direct € 2,50 korting . Niet geldig op actie-artikelen

Ja hoor, de eerste uitgebreide nieuwsbrief vanaf onze vernieuwde website is een feit. Zoals eerder aangekondigd laten wij hier op EA-Creatief onze Mandalapagina en de Gezonde Cirkel samenkomen. EA-Creatief staat voor Elise's en Anneke's creatieve kijk op het leven. Zoals ons hoofdbedrijf Elisannes Expressie V.O.F. staat voor onze expressie in dat wat we uitdragen.

Niets zo veranderlijk als onze ontwikkelingen binnen ons bedrijf,  zoals ook het leven steeds veranderingen laat zien en vraagt om doorzetten, loslaten, ont-moeten en vernieuwen.

Zo zijn wij weer wat meer terug aan het keren naar de basis waarmee wij in 2005 ons bedrijf zijn gestart. Jullie vinden in deze vernieuwde webwinkel niet alleen onze mandala- en andere crea-artikelen maar ook artikelen op het gebied van gezondheid, esoterie, (chakra) sieraden, pendels, edelstenen en meer. 

Wij zijn blij  met de terugkomst naar onze bedrijfroots en hopen jullie hier ook mee te kunnen blijven inspireren.

In het navigatiemenu boven aan de pagina's op de website vind je onze rubrieken en artikelen. Vind je toch nog iets niet, probeer het dan via het zoekvenster rechts bovenaan. Natuurlijk kan je bij vragen ook contact met ons opnemen.


Welkom bij EA-Creatief   inspiratie & motivatie 
De winkel die laat zien hoe je op een creatieve manier je leven op een positieve manier vorm kan geven. 
Met plezier in het leven staan, creatief bezig zijn en kiezen voor een  gezonde, bewuste en positieve leefwijze.


Mandala-en-meer informatie
Ook op deze nieuwe website blijf je onze artikelen vinden op het gebied van het mandalatekenen. Ook zullen we deze blijven uitbreiden. Zo hebben we in de afgelopen maand  twee orakelkaartensets uitgebracht. Hier zijn we best trots op. Inmiddels is ook Elise bezig met het maken van afbeeldingen voor een set met positieve affirmaties. En is er een drakenorakel in voorbereiding. We zijn lekker bezig dus.
Verder wordt er op de achtergrond druk gewerkt aan het eerder gestarte MMM-boek; Maandag-Mini-Mandala’s uit onze inspiratiegroep op Facebook. Tevens werken we weer aan een heel mooi nieuw mandalaboek, waarvan we de titel nog even als verrassing houden. Al onze uitgaven worden uitgebracht door ons eigen uitgeversonderdeel: Elisannes Expressie.

   Medicijnwiel orakelkaartenset  

Afb 1 Mandala-orakelkaartenset. Een kaartenset bestaande uit 42 kaarten waarvan 7 kosmische kaarten, 7 chakrakaarten en 28 themakaarten, een praktisch werkboekje en handig fluwelen bewaartasje. De set is gebaseerd op de betekenis van de plek in de mandala en laat vanuit 4 legrichtingen steeds weer dat zien waar momenteel je aandacht voor wordt gevraagd.

Afb. 2. Medicijnwiel orakelkaartenset. Een kaartenset bestaande uit 36 stenenplaatskaarten,  2 hulpkaarten,geringd duidingsboekje met 44 bladzijden, bewaartasje. Deze set is gebaseerd op het Indiaanse medicijnwiel. Elke plek in het medicijnwiel draagt zijn eigen betekenis verbonden met de energie van de windrichtingen, totemdieren en andere Indiaanse symboliek. De kaarten kunnen hun informatie geven door de wijze waarop zij komen te liggen; rechtop of ondersteboven.

Klik voor meer informatie op de betreffende afbeelding of ga naar het overzicht van onze uitgaven.


Teken- en schildermaterialen 

Lyra Super Ferby 18 kleurenWe zijn druk bezig geweest om het assortiment van de tekenmaterialen aan te vullen waarbij ook schildermaterialen nog toegevoegd zullen worden. We hebben een wijziging aangebracht in de keuze voor kleurpotloden. Eén van die wijzigingen is dat wij nu ook Lyra Super Ferby's kunnen leveren. Dit al lang bestaande dikkere kwaliteitspotlood heeft een samenstelling van een goed pigment en laat al snel prachtige kleurschakeringen zien wanneer de kleuren gemengd worden. Mogelijk gaan we ook de losse kleuren hiervan aanbieden. Dit is ook afhankelijk van de vraag hiernaar. Kleurpotloden van Caran d'Ache zijn toegevoegd en mogelijk komen er nog andere merken bij.

Het assortiment van olie-, pastel en andere krijtsoorten is uitgebreid en er zal nog meer volgen. Kijk rond en mis je nog iets? Laat het ons weten, mogelijk kunnen we dit toevoegen aan ons assortiment.

Helaas zijn er ook artikelen uit ons assortiment gehaald. Hier hebben we verschillende redenen voor, maar weet dat we altijd open blijven staan voor aanpassingen.


Creatief
Bij EA-Creatief speelt creativiteit natuurlijk een grote rol. Van breien, haken, tekenen, kleuren, (diamonds) plakken, borduren tot noem zo maar op.
Via deze rubriek, die we ook steeds verder uitbreiden, vind je van alles om op een creatieve manier bezig te zijn en zo voor je dagelijkse portie ontspanning te zorgen. We nodigen je graag uit om eens iets nieuws te proberen. Je zal ontdekken dat je creativiteit geen grenzen kent.
Op dit moment zijn er weer leuke nieuwe Diamond Paintingspakketten zoals mandalakaarten of kussens te bestellen.

Evenals nieuwe brei- en haakwol, pakketten, punnikset of bijvoorbeeld haaknaaldensets (ook met lichtjes). Allemaal even leuk om mee bezig te zijn.

Amigurumi pakket Grundl set 1 Greeting Card - Black Star​ 


Esoterie en meer

Onze eerste deelname aan een beurs in 2005 was de Midwinterfair in het Archeon. Hier stonden we met een divers assortiment van wierook, edelstenen, mandala-artikelen, beelden, sieraden en eigen gemaakt werk. De ervaring tijdens deze beurs, de sfeer, het contact met bezoekers en andere deelnemers motiveerde ons om deelname aan dit soort evenementen uit te breiden. Evenals ons assortiment. In de loop der jaren kwamen hier een eigen theelijn van Elise bij, zelfgemaakte smudge-artikelen, pendels en natuurlijk onze eigen mandala-uitgaven. Deelnemen aan deze evenementen en beurzen, evenals het zelf organiseren van evenementen als het mandalaweekend en de mandala-en-meerbeurzen hebben we altijd met heel veel plezier gedaan.

Het mandalatekenen kreeg een steeds grotere rol in dit alles. Het aanbieden van cursussen, opleidingen​, het schrijven van lesmateriaal en boeken nam steeds meer tijd in beslag. Waardoor we het overige wat we leuk vonden wat hebben laten wegebben. Tot nu .....

Zo vind je in de Esoterische rubriek hier al weer een aantal artikelen van en dit zullen er steeds meer worden. Pendels, chakrasieraden, energie reinigingsattributen, dromenvangers etc. zijn nu al te bestellen. Een wie weet ... gaan we over een tijdje weer eens een activiteitenweekend organiseren.

Vanaf de volgende nieuwsbrief zullen we steeds een aspect van onze producten  uitlichten.


Edelstenen

Aandacht is er ook al voor het toepassen van edel- en mineraalstenen om je energie te versterken, te reinigen, te beschermen of bijvoorbeeld de chakra's te ondersteunen. We geven bij de artikelen een uitgebreide beschrijving waarvoor het dient en hoe deze te gebruiken.


Gezondheid

In deze rubriek vind je artikelen die je kunnen helpen om gezond in het leven te staan. Voedingssupplementen, superfoods, smaakvolle en biologische theesoorten, verzorgingsproducten en zo meer.
In deze tijd waarin we regelmatig met drukte, uitdagingen op het gebied van consumptie en ook milieuvervuiling te maken hebben, vraagt ons lichaam en geest voor wat extra aandacht. Dit kan op verschillende manieren waarvan je er een aantal in deze rubriek kan vinden. 


Boeken
 In onze boekenrubriek vind je natuurlijk onze mandalaboeken, maar ook boeken over gezondheid, esoterie, voeding en natuurlijk handwerk- en hobby. Struin lekker rond, wie weet staat er iets bij voor je. Vraag het wanneer je iets speciaals zoekt en (nog) niet vindt. Misschien kunnen we je toch helpen.
 


KerstCrea
Kerst stolpen​In onze aparte seizoensrubriek vind je artikelen om leuke projecten te maken die passen bij de verschillende seizoenen e/o feestdagen.
Deze keer staat het al in het teken van de kerstperiode. Leuk voor zelfmaakcadeautjes of cadeautjes voor anderen zodat er zelf geknutseld kan worden door de ontvanger.

Natuurlijk blijft het ook altijd leuk om samen te knutselen. 
 


Actie & OP=OP

Om ons assortiment wisselend te houden ruimen we ook weer eens wat op. Dit vind je in deze rubriek. Maar ook speciale actie-artikelen, tijdelijke artikelen of op=op artikelen.
Deze rubriek wisselt regelmatig van inhoud waardoor het altijd wel loont om hier even een bezoekje te brengen.
 


Feestactie

Onze website is vernieuwd, dat vieren wij.
Vermeldt: 
 feestkorting  als kortingscode bij het afrekenen en ontvang direct € 2,50 korting . Niet geldig op actie-artikelen

Daarnaast is de vaste bezoeker van onze website al gewend altijd een aardigheidje te ontvangen als dank voor de bestelling. Om te vieren dat de  eerste nieuwsbrief vanaf de vernieuwde website een feit is, sturen we een extra leuke attentie mee.

Zowel de kortingsactie als het meesturen van een extra leuke attentie geldt vanaf nu tot en met 19 oktober, de dag dat wij in 2005 officieel als bedrijf zijn gestart. Cursusinformatie In de afgelopen jaren hebben we veel cursussen en opleidingen aangeboden op het gebied van het mandalatekenen. Hier zijn we inmiddels mee gestopt. Wil je graag een cursus volgen om het mandalatekenen eigen te maken, dan verwijzen we je graag naar de docenten die bij ons de opleiding tot lesgeven hebben afgerond en hiervoor een certificaat hebben behaald. Dit overzicht zal nog aangevuld worden daar er nog docenten bezig zijn met de verschillende opleidingen.


Buurtsuper
Een leuk nieuwtje:
Vanaf volgende week zijn artikelen van ons verkrijgbaar in de Buurtsuper van Oosterzee. Deze kleine maar gezellige supermarkt heeft  een uitgebreid assortiment van dagelijkse benodigheden. Onder professionele leiding van Pietie Koek wordt je hier geholpen door vriendelijk personeel die hier, ondanks hun afstand tot de gewone arbeidsmarkt, toch een werk- en leerplek hebben. Door deze bedrijfsvoering kan een winkel als dit ook blijven bestaan. 
Wij vinden het heel leuk onze artikelen hier te kunnen verkopen. Leuk voor ons en voor de winkel. Zo werken ondernemers in Oosterzee samen met en voor elkaar. 


Dank je wel...

voor het lezen van deze nieuwsbrief en we hopen dat we je voldoende nieuwe prikkels hebben gegeven om je leven creatief vorm te geven. 

We versturen deze nieuwsbrief ook als link nog éénmaal vanuit de andere website's. Onze excuses wanneer jullie deze link ook zullen ontvangen. Ontvang je hem als link vanaf www.mdanala-en-meer.nl of www.gezondecirkel.nl, schrijf je dan in op de nieuwe en defintieve website www.EA-Creatief  zodat je op de hoogte blijft. De andere websites komen echt te vervallen. Ontvang je de uitgebreide versie, dan heb je je al ingeschreven en hoef je niets meer te doen. Onder aan elke verstuurde nieuwsbrief staat altijd een link om je weer uit te kunnen schrijven.
Een creatieve groet,

Anneke & Elise


Praktische informatie

Om goede service te kunnen blijven verlenen en alle artikelen goed en veilig te kunnen verzenden hebben wij onze verzendprijzen aangepast naar wat wij hier ook zelf volgens het tarief van PostNL werkelijk voor moeten betalen. Dit buiten het verpakkingsmateriaal, dit nemen wij natuurlijk voor onze rekening.
Het verzenden tegen lagere tarieven of gratis is voor ons niet te doen. Gelukkig is dit bij de overheid ook een aandachtspunt geworden om zo de (kleinere) ondernemer in Nederland te beschermen. Concureren met grotere, ook buitenlandse, aanbieders is vaak al lastig gezien de lage prijzen die zij voor artikelen kunnen vragen,  maar het aanpassen van verzendkosten is geen optie meer. Zoals jullie weten bieden wij, evenals andere bewuste ondernermers, artikelen aan van een zo zuiver mogelijke, ecologisch verantwoorde samenstelling en arbeidersherkomst. Ook hier gaat nu de aandacht van de overheid naar toe. Dit om ons als ondernemer te ondersteunen tot het handhaven van een goed beleid maar ook om ondeugdelijke herkomst tegen te gaan. Niet voor niets hebben we in ons kleine maar mooie Nederland bepaalde richtlijnen voor mens en milieu.

Met andere woorden: elke bestelling die bij ons verzonden wordt krijgt een track&trace code waardoor het te volgen is. Past de bestelling door de brievenbus dan zijn de kosten € 3,95 en voor pakketdienst € 6,95. Voor België en andere Europese landen is het tarief € 8,95. Deze en alle uitzonderingen worden berekend volgens tarief PostNL. Lees eventueel ook onze voorwaarden hier op door.

We vertrouwen er op dat jullie hier begrip voor hebben. Dank jullie wel hiervoor.


Volg ons via onze via Facebookpagina van EA-Creatief en/of wordt ook lid van onze besloten Facebook inspiratiegroep. Hier kan je je zelf gemaakte creaties laten zien en/of je laten inspireren door anderen. Wil je tussendoor onze nieuwtjes ontvangen over onze gezondheidsartikelen volg ons dan ook via onze speciale facebookpagina van De Gezonde Cirkel

Ons motto: "Geloof in liefde geeft kracht" 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Snelle levering

  In voorraad: 
Voor 13:00 besteld,
dezelfde dag verzonden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor leuke acties en nieuwtjes
Aanmelden

Klik hier om onze laatst verzonden nieuwsbrief in te kijken

Cursusinformatie

Wil je graag een mandalacursus volgen op locatie? Kijk dan eens in onze docentenlijst.

Aanbieding

Schachenmayr Frilly Aqua € 6,95 € 1,00
© 2017 - 2019 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.