Levertijd 
Wij proberen altijd om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. In de regel is dat binnen 2 tot 5 werkdagen. Wanneer producten niet in voorraad zijn dan bedraagt de levertijd gewoonlijk 3-7 werkdagen, afhankelijk van de leverancier.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk van op de hoogte.

Verzendkosten
€4.50 voor bestellingen die door de brievenbus kunnen
€6,95 voor pakketverzendingen
€8,95 voor verzendingen naar België en Duitsland. Overige landen zoals aangegeven bij de landkeuze via het bestelsysteem, berekend volgens tarief PostNL.
Levering loopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Via My Parcel  of PostNL ontvang je automatisch informatie nadat de bestelling verzonden is. Je ontvangt dan een track & tracecode waarmee je je zending kan volgen. Over het algemeen zal de aflevering dan de eerstvolgende werkdag (binnen Nederland) tussen 09:00 en 18:00 plaastvinden.  Tijdens grote drukte, feestdagen of bijzondere gebeurtenissen kan er soms vertraging ontstaan bij PostNL.  Informatie hierover is te vinden via de track & Tracecode.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel