Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Herroepingsrecht – Retourneren
1.Herroepen
Als afnemer heeft u het recht de bestelling e/o dienst tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw reeds ontvangen artikel(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zenden naar ons als leverancier, zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons als leverancier, geretourneerd worden. 
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen of afzien van creditering. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

2. Retourneren
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  info@ea-creatief.nl of gebruik maken van het retourformulier op de website. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij binnen 14 dagen het orderbedrag terugstorten. Zijn de artikelen of een deel hiervan al ontvangen dan zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, mits het artikel(en) in goede orde retour ontvangen is worden terugbetaald. U dient te kunnen bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. 
Kijk voor uitgebreide informatie over herroepen en retourneren bij de algemene voorwaarden.

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel