Welkom op de website van Elisannes Expressie V.O.F.
Een familiebedrijf van moeder en dochter Anneke & Elise opgericht in 2005.

Dit bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen waarbinnen wij samen laten komen waar onze passie ligt en waarmee wij hopen jou als bezoeker te kunnen inspireren.
Via het navigatiemenu ga je naar het onderdeel waar je naar opzoek bent en via de subpagina's vind je de informatie per artikelgroep.

Milieubewust   "Omdat ook wij het belang van een gezonde aarde en al wat er op leeft waarderen kiezen we ,waar mogelijk, voor producten die zuiver, hoogwaardig en ecologisch verantwoord samengesteld zijn." 

Volg ons via onze via Facebookpagina van EA-Creatief . Blijf op de hoogte van wat bieden, onze acties en nieuwtjes en doe mee aan creatieve activiteiten, tips ontvangen en het laten zien van je eigen gemaakte werk. Natuurlijk kan je je ook inschrijven via deze website voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Onze motto's: "Geloof in liefde geeft kracht"  en  "Inspiratie brengt creatie". 


Bij  EA-Creatief vind je de artikelen op het gebied van allerlei creatieve hobby's. Creativiteit brengt ontspanning en haalt je even weg uit de dagelijkse drukte. Het biedt je waar nodig handvaten om met soms uitdagende momenten in het leven om te kunnen gaan.
Via EA-Creatief kun je kiezen uit allerlei manieren om creatief bezig te kunnen zijn. Ook vind je hier onze handgemaakte artikelen.We zijn de oprichters van het Mandalatekenpunt waar wij  ruim 30 jaar opleidingen, cursussen en workshops verzorgden op het gebied van mandalatekenen. In deze webwinkel vind je dan ook onze zelf uitgebrachte mandalaboeken met uiteenlopende thema's.
Mandalatekenen brengt je waar nodig afleiding en ontspanning en kan je daarnaast informatie bieden over hoe jij momenteel in het leven staat. Een kleurrijke spiegel naar het dagelijks bestaan.


Elisannes Expressie is de handelsnaam van onze uitgeverij en ontwerpstudio.

Als uitgever brengen wij onze eigen boeken en lesmateriaal uit. Tevens ontwerpen we onze orakelssets, kalenders, kaarten, visitekaartjes enz. 

 


 Wij zijn ook te vinden via Etsy. Hier vind je met name onze zelfgemaakte of uitgebrachte artikelen en bijpassende materialen


Wil je op de hoogte blijven van dat wat wij  als nieuws te brengen hebben en over  ons assortiment, evenementen en  aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


 Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met ons op.   


 

Mandala docenten

Contactformulier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2021 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel