Wie zijn wij? Elisannes Expressie  - EA-Creatief
Onder deze naam hebben wij, moeder en dochter Anneke & Elise in 2005 ons bedrijf opgezet. Binnen dit bedrijf laten we samenkomen waar onze passies liggen om op een positieve, creatieve en verantwoordelijke manier het leven vorm te geven. De naam Elisannes Expressie is een samenvoeging van onze namen en  levensexpressie. Waar in het begin met name het mandalatekenen een rode draad was in wat wij aanboden via ons Mandalatekenpunt, zijn er in de loop der jaren nog andere bedrijfsonderdelen toegevoegd. Zo blijven we steeds enthousiast en gaan we mee in de ontwikkelingen van de steeds veranderende maatschappij. 
We willen jullie graag op de hoogte houden van wat we zoal doen en hopen jullie te kunnen inspireren om ook dat te doen waar je blij van wordt. Of dit nu creatief bezig zijn is, een heerlijk boek lezen of je onder te dompelen in de wereld van de magie, spiritualiteit of natuurvolkeren.

Goed om te weten: Uit respect voor onze leefomgeving  kiezen we zo waar mogelijk voor ecologisch samengestelde producten en Europese herkomst.

Wil je op de hoogte blijven van dat wat wij  als nieuws te brengen hebben  over  ons assortiment, evenementen en  aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.  Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met ons op. 

We kiezen zo veel mogelijk voor ecologisch samengestelde producten. 

Bedrijfsgegevens:

Hoofdonderneming Elisannes Expressie V.O.F.
Bedrijfsonderdelen: Elisannes Expressie - EA-Creatief - Mandalatekenpunt - Gezonde Cirkel -  Inspiribron

Adres:
Menso Poppiusstraat 5
8536 TW  Oosterzee

BTW nummer: NL8203.30.838.B01
KvK nummer: 24384701

Telefoonnummer: 0649759417  Bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00 ( buiten deze tijden kan er een boodschap worden ingesproken waarna wij de volgende werkdag contact op zullen nemen)
E-mailadres:
info @ elisannes-expressie.nl
info @ ea-creatief.nl
info @ mandalateken.nl
info @ gezondecirkel.nl

Klik hier voor het Contactformulier 

   Je vindt ons ook op Etsy,   Bol.Com en onze  EA-Creatief Facebookpagina !
Op onze 
EA-Creatief Inspiratie en Verkoopgroep op Facebook  vindt je voorbeelden van gemaakt werk en is het mogelijk om je zelf gemaakte creaties te verkopen.

 

Nieuwsbrief

.
Aanmelden
© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel