Weekendactie van vrijdag 12-1-'23 t/m 14-1-'23 zondagavond 24,00 uur 
Korting op de complete sjaal/cowl haakpakketten.
Lekker warm tijdens de nog frisse winterdagen.

Handwerk e/o Mandalatassen

Bij het professionele merk KnitPro, bekend van allerlei handwerkmaterialen, zijn ze zich ook bewust van de ontspannende werking van het creatief bezig zijn . Speciaal hiervoor hebben ze een collectie opgezet: The Mindful Collection.
Zowel de kleuren als het materiaal hebben een rustgevende uitstraling. Van haak/breinaald tot allerlei accessoires.
Wij hebben als eerste gekozen om hun tassen in ons assortiment op te nemen. Natuurlijk trok de hierop aanwezige mandala onze aandacht. De tassen kunnen gebruikt worden voor het bewaren of meenemen van handwerkmaterialen maar natuurlijk passen hier ook mandala-tekenmaterialen in of andere spullen. Daarom staan ze ook in de rubriek 
Mandala-accessoires en in die van handwerk-accessoires. Zelf heb ik, Anneke, al de mooie etui aangeschaft. Cadeautje voor mezelf. Ook het uitpakken is al een cadeautje, het etui is mooi verpakt. Is één van de tassen ook iets voor jou?

Nieuwe kleurpoloden

Ons kleurpotloden assortiment is weer verder uitgebreid. Zo vind je hier weer de zo vertrouwde Bruynzeel Design Series en de altijd bijzondere Magic Potloden van Koh-I-Noor met hun steeds weer verrassend kleureffect.. We zijn ook blij dat we de Bruynzeel Sixties doos weer kunnen aanbieden. De uitgebreide set van 60 artikelen, waaronder kleurpotloden, metallic potloden, tekenpotlood, gum en slijper. Twee lagen in een blik met kleurpotloden van een goede Bruynzeel kwaliteit en een betaalbare prijs. Meer potlodensets zoals die van Derwent, TomBow en andere merken vind je op de kleurpotlodenpagina.

 

Verder vind je hier ook weer passers, gummen, slijpers en andere handige tekenmaterialen. Van praktische compacte passersets tot de uitgebreide snelverstelpasser van Staedtler. Struin eens rond in deze rubriek. En laat het ons weten als je hier iets mist, wie weet voegen we het toe.

Nog een artikel terug van weggeweest. Onze basissets tekenmaterialen. Deze is weer verkrijgbaar in twee versies waar het verschil zit in de passer. Een compacte praktische passer of een uitgebreide set met extra hulpmiddelen. Verder nog van alles om te kunnen starten met tekenen: Liniaal, gummen, slijper, tekenpotlood en tekenpapier.Je kan er altijd zelf nog een mooie set kleurpotloden aan toevegen.

Ben je docent of geef je op een andere manier les aan groepen, en wil je deze sets aanschaffen om door te verkopen aan je deelnemers?  Je kan als verkoper een korting krijgen bij een minimale afname. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie.

Haakpakketten en Haak-Cals

Hieronder zie je een aantal voorbeeldenvan onze complete haakpakketten. Pakketten waarmee je gelijk aan de slag kan en pakketten die via een Cal te volgen zijn. De kant en klare pakketten komen van verschillende merken en patronen zijn er in verschillende talen. Lees meer hierover bij het artikel. Wil je meer verrast worden met wat je geaat maken, kies dan voor een Cal-Haakpakket. Hierbij  vind je de wekelijkse patronen en begeleiding via de website en Facebookpagina's die hierbij horen. De Cal's zijn van Haakplein/Durable of van Scheepjes. Voor elke haakliefhebber zit hier vast iets bij. Kijk voor alle pakketten op de Pakketpagina.

 Kijk ook eens bij ons decoratieve assortiment Yarn Bowls. De Yarnbowls, ofwel garenkommen, beschermen jouw bollen tijdens het haken of breien van wegrollen en via de speciale opening wordt je draad afgerold om ontspannen te kunnen werken


Hou je van makkelijk en snel breien? Kijk eens bij onze breimolens en andere praktische hulpmiddelen voor het breien. Daarnaast is ons assortiment ook uitgebreid met nieuwe haak en breinaaldenOok ergonomische versies van Addi of Prym of KnitPro

Nog lang niet alles zal hier genoemd zijn. We zijn dagelijks bezig met het aanvullen of vernieuwen van produkten op de website. Zoals nieuwe haak- en breigarenscadeau-artikelenaanbiedingen en meer.  Neem eens de tijd om lekker rond te struinen op om te ontdekken wat er allemaal te vinden is.

Onze Gezondheidsrubriek wacht ook nog op aanvullingen, dat staat nog in de planning.

En verder:

  • De Sinterklaas kleurplaatactie was weer een leuk succes. Onder alle inzendingen zijn de prijswinnaars gekozen. Ze hebben natuurlijk hun prijs al ontvangen. Alle ingezonden tekeningen zijn meegeven aan Sinterklaas.
  • Het Nieuwjaar Wensmandala tekenproject is inmiddels afgerond,. Gisteren is de laatste opzet hiervoor verstuurd. Het was en is, nog niet alle inzendingen zijn binnen, weer bijzonder om de resultaten te hebben mogen beschrijven. De boeken zijn in de maak en worden binnenkort verstuurd. Wie weet wat ons volgende project zal worden.
  • Wij verkopen onze artikelen nu via een aantal verschillende kanalen. Dit zorgt ervoor dat we ons best doen om het assortiment steeds verder uit te breiden. Voor ieder wat wils. Heb je een tip voor ons, laat het ons weten.

Eindejaarsactie

Zoals elk jaar eindigen we weer met een leuke eindejaarsactie. Dit keer sturen we een leuk eindejaarscadeau mee met de bestellingen. Dit cadeau wordt aangepast aan de soort bestelling. Handwerkers krijgen bijvoorbeeld wat anders dan de mandalamakers. Hiervoor geldt wel: op=op. Daarnaast wordt er bij elke bestelling een nieuwjaar kortingsbon meegestuurd die te gebruiken is bij een volgende bestelling.

We wensen jullie allemaal een hele gezellige oudejaarsavond en zoals aan het begin van de nieuwsbrief al geschreven, heel veel geluk in het nieuwe jaar. En natuurlijk ook ......  heel veel creatief plezier.

Dank jullie wel,

Elise en Anneke


Kijk ook eens op opruimings en  outletpagina

 

Wil je meer lezen over wie wij zijn en meer over ons bedrijf?
Ga dan naar de pagina met Bedrijfsgegevens. 

Heb jij iets waarover je graag meer informatie wil of wat je graag als crea-activiteit hier zou willen zien? Laat het ons weten via ons contactformulier

 

© 2017 - 2023 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel