Elisannes Expressie V.O.F. is jarig!
Vandaag, 19-10-2021, bestaan we 16 jaar.

Samen met al onze deelnemers, klanten, nieuwsbrieflezers en volgers via Facebook hebben we dit kunnen bereiken.
Dank jullie wel hiervoor.Natuurlijk laten we jullie als handwerk- en of mandalaliefhebbers meevieren:

Ontvang een mooi cadeau bij deelname aan de Mystery Mandala tekenproject e/o ontvang 16% korting op onze brei- en haakgarens en pakketten. 

 

  
Wij kijken uit naar een creatieve voortzetting in dat wat we doen en hopen jullie te hiermee te blijven inspireren tot het maken van mooie creaties en een positieve en kleurrijke levensstijl.

Anneke & Elise

 

********************************************************************************************************************

Herfstnieuwsbrief 1-10-2021

De nieuwsbrief heeft even op zich laten wachten. We wilden graag ons nieuwe mandalaboek afgerond hebben, maar dat gaat toch nog eventjes duren. De laatste eindjes duren zoals meestal het langst. Ook omdat we hier nu, in verband met andere projecten waar we mee bezig zijn, eventjes mee zullen wachten.

Hierbij wel alvast de titel: "Eenheid binnen religies", een mandalawerkboek. 

We kunnen alvast verklappen dat het weer een uniek en informatief boek wordt met inspiratie tot het maken van je eigen mandala's. Nog even geduld, we houden jullie op de hoogte. 


De herfst heeft zijn intrede gedaan en inmiddels zijn de blaadjes alweer aan het loslaten van de bomen. De natuur zal binnenkort weer zijn mooie herfsttinten laten zien. Net zoals deze hangertjes die verkrijgbaar zijn in onze Etsy-shop.

Binnen EA-Creatief zijn we ook weer lekker druk met het aanpassen en aanvullen van ons assortiment. Evenals met het ruimen van wat er niet meer in past. Een herfstschoonmaak kan je wel zeggen.
We wensen jullie veel plezier bij het lezen van deze, weer uitgebreide, nieuwsbrief. Mocht je ergens vragen over hebben, laat het ons graag weten.
Anneke & Elise


Mandala nieuws

Onlangs, 25 augustus 2021, heeft Conny Nelissen onze mandalaopleiding afgerond en is ze geslaagd! Ze heeft inmiddels ook haar certificaat ontvangen.
We hebben al eens eerder over deze bijzondere vrouw geschreven in een nieuwsbrief.  Na het volgen van onze mandalacursussen heeft zij ook de certificaatcursussen eerder al afgerond. Zij wilde ook nog graag de opleiding volgen en dit op 83-jarige leeftijd. Hoewel we het lesgeven inmiddels achter ons hebben gelaten, maken we op verzoek nog weleens een uitzondering voor de opleidingen. Zo ook voor Conny die hier dit jaar mee begonnen is. Conny mag trots zijn op haar doorzettingsvermogen, enthousiasme en het behalen van dit certificaat. Wij zijn trots op haar dat ze het aangedurft heeft en zich nu ook mandaladocente mag noemen. Ze heeft zelf een stukje geschreven op haar Facebookpagina hierover dat zeker de moeite waard is om te lezen. Wij hebben dit mogen delen op onze pagina. Mocht je het nog eens willen nalezen dan kan dat. Wel even een beetje naar beneden scrollen.
Nogmaals van harte gefeliciteerd Conny en een mooie toekomst gewenst, samen met je lieve naasten.


Mandalakaarten
Terug van weggeweest; onze zelfgemaakte mandalakaarten. 

In de rubriek; eigen creaties, vind je nu ook een assortiment kaarten met envelop, die per stuk of als set verkrijgbaar zijn (altijd 1 kaart gratis bij aankoop van een set) .

De verschillende kaarten zijn ontworpen door zowel Elise als Anneke. Ieder met hun eigen technieken.

Kaarten die blanco zijn aan de binnenkant, kaarten met passende teksten, waskaarten, chakrakaarten, lijnenspelkaarten en mandalakaarten om zelf in te kleuren.

Wil je dat we er voor het verzenden een persoonlijke tekst in plaatsen, ook dat kan. Laat het ons weten wat je er in wilt hebben staan en we zorgen er voor.


EA-Creatief Verkoopkraam


Wie ons volgt via Facebook weet dat we er inmiddels een nieuwe pagina bij hebben. Onze Verkoopkraam.

Via deze verkooppagine kan iedereen die zelf creatief bezig is zijn zelfgemaakte items verkopen. Zo is er Marijke Hendriks die hier haar (raam) hangers aanbiedt. Allemaal met een eigen uitstraling en met liefde gemaakt. Of Joke Lankester-Nagelkerke, zij maakt eigen glaskralen die ze weer gebruikt om mooie kettingen te maken die ze ook verkoopt. Of Maartje van der Broek met verrassingszakjes en - bekers en zelfgemaakte kaarten, Judith Derksen-Kalksma met gebreide katoenen babymutsjes, bijtringen en meer....... Natuurlijk vind je hier ook onze eigen gemaakte creaties. Wordt ook lid van deze groep om, wie weet wel, het juiste cadeautje te vinden of om ook je eigen creatie te verkopen.


Libelle filet haakpatroon of als complete set voor het maken van een raamhanger.

Bij onze digitale patronen hebben we het filetpatroon van deze libelle toegevoegd. Bij onze mandalavolgers herkenbaar als de libelle die staat voor: "geloof in liefde geeft kracht". Het patroon is op zich zef te gebruiken maar ook te verlengen voor bijvoorbeeld een gordijn. Dit alles wordt in de beschrijving uitgelegd. Zo ook een uitleg over de makkelijke manier van filethaken en een haakdiagram van de libelle. Ook verkrijgbaar in het Engels.

Daarnaast is dit patroon gratis toegevoegd aan de complete set voor het maken van een raamhanger geraamd in bamboe. Inclusief 3 bollen Adina katoen naar eigen kleurkeuze, twee soorten waxdraad en 4 bamboe delen om het frame te maken en een leuke libelle kaart met tekst.
Eindresultaat is ongeveer 50 x 50 cm.

Leuk om te maken voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Bij Anneke hangt de gehaakte versie in natuurtinten, ingeframed in bamboe voor het keukenraam.
 


Haak Agenda 

Voor de liefhebbers van haken is de nieuwe Haakagenda 2022 van Durable natuurlijk iets wat je niet kan missen.
In de haakagenda staat een verzameling van superleuke haakpatronen. Blader door deze vrolijke agenda en je zult zien dat je niet stil hoeft te zitten in 2022.
Haakpatronen van home-deco tot knuffels, van fashion tot baby items. Iedere maand een ander project met een toepasselijk thema. Daarbij biedt de agenda uiteraard voldoende ruimte om afspraken, verjaardagen en andere notities te kunnen maken.

Superleuk voor jezelf maar natuurlijk ook als cadeau voor die haakliefhebbers in je omgeving. Tip: denk hierbij alvast aan de komende feestdagen. 
De agenda is als pre-order te bestellen en zal in oktober geleverd gaan worden als beperkte oplage. Bestel deze nu alvast om zeker te zijn van een exemplaar want op=op.


Nieuwe garens

We hebben ons assortiment garens uitgebreid met de garens van Durable. Dit kwaliteitsgaren zien we als een mooie aanwinst op ons huidige assortiment en zullen we dan nog verder uitbreiden. Voor nu zijn al verkrijgbaar de mooie zachte scheerwollen Chunky's in ongeverfde natuurtinten, de zachte Furry of Teddy en  ook de bijzonder mooie Durable cakes: Twee cakes van Durable gemaakt van organisch katoen. Dit katoen wordt geproduceerd zonder chemische bestrijdingsmiddelen en de katoen wordt met de hand geplukt.

De Durable Colour Cake is een mooi verloopgaren met 4 kleuren per cake met een looplengte van maar liefst 1000 meter, waar lekker grote projecten mee gemaakt kunnen worden. Het garen is een menging van 55% organisch katoen en 45% anti pilling acryl in een getwijnde draad. Er zijn 16 verschillende kleurcombinaties beschikbaar met stuk voor stuk een mooi kleurverloop. Mogelijkheden te over voor het maken van bijzondere projecten van omslagdoeken en sjawls tot mooie mandala's. 

Durable Piece of Cake
Bijpassend is de Colour cake te combineren met een Piece of cake. De Piece of cake is een kleinere cake van 400 meter met dezelfde menging maar in een unikleur. Deze kleur sluit aan bij de binnenste of buitenste kleur van de Colour cake, en iedere Colour cake heeft zijn eigen passende Piece of cake.

Door te combineren is het mogelijk om een project groter te maken of te accentueren met perfect bijpassende kleur. Zoals boorden of mouwen in een uni-kleur, een mandala met een omhaakte rand in een unikleur, of een extra grote omslagdoek die verlengd kan worden of een afsluitende effen rand kan krijgen.

Momenteel is Anneke bezig met deze mandala in wording  waarvoor zij de Colourcake 6014 Upsidedown Pinapple gekozen heeft en voor de rand van de mandala wordt de Piece of cake 7005 gebruikt.
 


EtsyShop
Behalve via deze webwinkel verkopen we een deel van ons assortiment en andere artikelen ook aan via onze Etsyshop. Elise is steeds bezig om weer leuke, nieuwe, mooie en creatieve artikelen toe te voegen en met name ook onze zelfgemaakte creaties. Ben je ook een fan van Etsy, neem hier eens een kijkje bij ons aanbod. Op dit moment zijn deze leuke kersthangers toegevoegd door Elise.


HERFSTACTIE

Vermeld de code: herfst bij het afrekenen en ontvang automatisch 10 procent korting op je bestelling.
Uitgezonderd aanbiedingen, uitverkoopartikelen en digitale bestanden. Geldig tot en met 15 oktober as.

 


We hopen je zo weer leuke en inspirerende informatie te hebben gegeven voor het werken aan je eigen projecten of het kopen van onze creaties voor jezelf of als cadeau.
 Heb je iets moois gemaakt deel het op onze algemene Facebookpagina zodat anderen dot ook kunnen bewonderen. 
Heb je tips voor ons, mis je iets in ons assortiment, of heb je vragen of opmerkingen. Laat het ons weten via ons contactformulier. 

Een creatieve groet,
Elise en Anneke

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Mandala docenten

Contactformulier

© 2017 - 2021 EA-creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel